Probeer

0% Voltooid 0/2 Stappen

Over de docent

Edzard Borneman

Edzard is een man met humor, met oog voor detail en slimme trucs. Biologie is een heel visueel vak, maar het is ook moeilijk om de visualisaties goed te begrijpen en daardoor kan het snel saai worden, terwijl biologie juist zo leuk en interessant kan zijn. Edzard gaat daarom extra diep in op ingewikkelde onderwerpen en helpt je met humor en ezelsbruggetjes om de stof goed te begrijpen. “Veel leerlingen hebben moeite met richting van DNA, Wat is nou de 3' kant en wat is de 5' kant? fosfaat of monosacharide? Dan zeg ik altijd je hebt de monosachadriede kant en de fosvijfkant. Dat kan iedereen onthouden.” Door Edzard zijn manier van lesgeven weet hij al velen jaren examenleerlingen te helpen aan een mooi cijfer voor biologie.